DE WONINGEN VAN DE MAALDERIJ

De Maalderij bestaat uit tien bijzonder ruime woningen met een moderne architectuur. Als geheel vormen ze een eenheid, maar individueel hebben ze allemaal hun eigen signatuur. Grote kans dus dat je hier een woning vindt die bij je past. De rijke basis zorgt ervoor dat je veel luxe ervaart: je beschikt over vloerverwarming op de begane grond, bijna alle woningen een eigen achterom en een groot deel van de woningen heeft een oprit met garage.

Kroon op woningen zijn de tuinen op het zuiden, waardoor je al vroeg in de lente lekker buiten kunt zitten.

Genieten maar!


5 rijwoningen

De rijwoningen in De Maalderij zijn zeer gevarieerd. Geen woning is hetzelfde. Met of zonder erker, verschillende beukbreedtes, Eén woning bestaat uit twee woonlagen, maar is extra breed. De hoekwoningen beschikken over een parkeerplaats op eigen erf. Er is altijd wel een woning die bij je past.


2 tweekappers

De twee royale twee-onder-een-kapwoningen hebben een breedte van maar liefst zes meter. Hierdoor zijn de woningen op verschillende manieren in te delen. Het is zelfs mogelijk om de begane grond nog verder te vergroten met een uitbouw. De woningen hebben allebei een garage, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een achterom.


3 vrijstaande woningen

De drie vrijstaande woningen hebben allemaal een andere indeling, maar bieden een rijke basis. Zo geniet je overal in de woning van prachtige raampartijen waardoor een zee van licht naar binnen schijnt. De mooiste raampartij? Dat is natuurlijk de erker aan de voor- of zijkant van de woning. Je kunt maar liefst twee auto’s kwijt en hoeft dus nooit meer naar een parkeerplek te zoeken.

PRIJSLIJST

BouwnummerWoningtype Kavelopp.Woonopp.Verkoopprijs (von)
Status
(ca. in m2)(gbo ca. in m2)
1Vrijstaande woning285 148verkochtverkocht
2Tweekapper240 127verkochtverkocht
3Tweekapper257138verkochtverkocht
4Hoekwoning (3-laags)215119verkochtverkocht
5Tussenwoning (3-laags) 138121verkochtverkocht
6Tussenwoning (2-laags)154111verkochtverkocht
7Tussenwoning (3-laags)138117verkochtverkocht
8Hoekwoning (3-laags)215117verkochtverkocht
9Vrijstaande woning287148verkochtverkocht
10Vrijstaande woning346138verkochtverkocht

Genoemde perceelgroottes zijn zo nauwkeurig mogelijk bepaald en exclusief eventueel achterpad. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Exacte afmeting zal blijken na kadastrale uitmeting. Meer of minder m2 worden niet verrekend.