Rijwoningen (verkocht)

(de getoonde plattegronden zijn van bouwnummer 5)

De rijwoningen zijn de bouwnummers 4 t/m 8

Begane grond


Verdieping


Zolder


De begane grond

De plattegrond van de rijwoning bestaat uit een ruime woonkamer welke aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. Door de grote en hoge kozijnen ontstaat een woonkamer en keuken met heel veel licht inval.

Iedere woning heeft zijn eigen plattegrond en daardoor zijn eigen beleving. De begane grond van iedere woning is voorzien van vloerverwarming. De woningen hebben een achterontsluiting via het achterpad en een berging in de achtertuin.

De hoekwoningen hebben een parkeerplaats op het eigen terrein. De overige woningen kunnen parkeren in het parkeerhofje direct aansluitend aan het achterpad.

De woning is naar wens aan de achterzijde uit te bouwen. Dat levert een extra grote woonruimte op.

Vraagt u ons verkoopteam naar de mogelijkheden.


1e verdieping

De verdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. Er zijn standaard drie ruime slaapkamers aangebracht en een riante badkamer voorzien van luxe sanitair van Sphinx. Er wordt een wastafel geplaatst met een luxe éénhendelmengkraan, een thermostatische douchemengkraan en een vrijhangend toilet.


2e verdieping

De zolderverdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. De ruimte biedt een legio aan mogelijkheden.

De zolderverdieping komt voor bij de bouwnummers 4, 5, 7 en 8.