Vrijstaande woningen (verkocht)

(de getoonde plattegronden zijn van bouwnummer 9)

De vrijstaande woningen zijn de bouwnummers 1, 9 en 10

Begane grond


Verdieping


Zolder


De begane grond

De drie vrijstaande woningen hebben allemaal een andere indeling maar bieden een rijke basis. De plattegrond van de vrijstaande woning bestaat uit een ruime woonkamer welke aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. Zo geniet je overal in de woning van prachtige raampartijen waardoor een zee van licht naar binnen schijnt. De mooiste raampartij? dat is natuurlijk de erker aan de voor- of zijkant van de woning.

De begane grond van iedere woning is voorzien van vloerverwarming. De bouwnummers 1 en 9 hebben een achterontsluiting via het achterpad.

Je kunt maar liefst 2 auto's kwijt op de oprit en hoeft dus nooit meer naar een parkeerplaats te zoeken.

Wil je een extra grote woonkamer? Geen probleem. De woonkamer is aan de achterzijde uit te breiden.

Vraagt u ons verkoopteam naar de mogelijkheden.


1e verdieping

De verdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. Er zijn standaard drie ruime slaapkamers aangebracht en een riante badkamer voorzien van luxe sanitair van Sphinx. Er wordt een wastafel geplaatst met een luxe éénhendelmengkraan, een thermostatische douchemengkraan en een vrijhangend toilet.


Zolder

De zolderverdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. De ruimte biedt een legio aan mogelijkheden. Een kantoor, berging of een extra slaapkamer.... Wat ga jij met deze ruimte doen?

Door de rechte wanden is de zolder een volwaardige verdieping.